Skip to main content

Aluetaksipalvelut

Toivetaksi mahdollisuus on kaikilla henkilöillä, vaikka ei Kelassa olisikaan omataksioikeutta.
Lisätietoja asiasta soittamalla numeroon 
050 412 1212.

Kela korvaa sairauden tai raskauden vuoksi tarpeellisten terveydenhuollon käyntien sekä Kelan kuntoutuksessa käyntien matkakustannuksia. Matkat korvataan ensisijaisesti julkisten kulkuvälineiden kustannusten mukaisesti. Taksin käyttö korvataan, kun julkisia kulkuyhteyksiä ei ole tarkoituksenmukaisesti käytettävissä tai matkustajan terveydentila estää julkisten kulkuvälineiden käytön.

Vakiotaksiasiakkuus

  • tietyillä asiakasryhmillä on mahdollisuus saada vakiotaksiasiakkuus. Lisää tietoa vakiotaksiasiakkuudesta kela.fi/taksimatkat
  • Edellytyksenä vakiotaksiasiakkuuden järjestymiselle 1.7.2018 jälkeen on, että Kelan korvaamia taksikuljetuksia järjestävä tilausvälitysyhtiö pystyy osoittamaan asiakkaalle vakiotaksin.
  • Vakiotaksikuljetusten järjestämiseksi ole yhteydessä tilausvälityskeskukseemme. Kyydin voit tilata soittamalla numeroon 0800 92442.

Keskustaksi Seinäjoki

Puhelinnumero
0800 92442

Taksi Helsinki

Puhelinnumero
0800 414612

Lisätiedot

Puhelinnumero
050 412 1212

Inva / pyörätuolikuljetukset

Inva- ja pyörätuolikuljetuksessa käytössämme on MB Sprinter kahdeksalla matkustajapaikalla lisäksi käytössänne on kaksi VW Caddy autoa inva-varusteilla.  Käytössä on hissi sekä asianmukaiset kiinnikkeet pyörätuolien ja paarien turvallista kiinnitystä varten.

Tiloja voi tarvittaessa muunnella siten, että penkkejä pois ottamalla tavaraa mahtuu kyytiin enemmän.

Varusteet

Pyörätuolivarustus

Invahissi


Sopimusajot / kuljetukset

Tarjoamme luotettavia kuljetuksia. Yrityksille tarjoamme esimerkiksi asiakas- ja edustuskuljetukset ynnä muut vastaavat sopimusajot tarvelähtöisesti. Sopimusajojen kohdalla haluamme tarjota hinta-laatusuhteeltaan erinomaista palvelua.

Tilausmatkat

Kun on aika rentoutua, räätälöimme sinulle sopivan matkan.

Yksin tai porukalla

Kauas tai lähelle, yksin tai yhdessä. Soita meille ja kysy vinkkejä suosituista kohteista ryhmille.

Meillä on tilaa

Matkalaukut, soittovehkeet, polkupyörä. Kaikki kyytiin!